Laman member sebagai sarana komunikasi sesama member baik guru, orang tua siswa maupun siswa SMP Negeri 5 Trenggalek. User dan password untuk login dipersilahkan mendaftar terlebih dulu ke Admin melalui inbox fb (link ada di beranda web SMP Negeri 5 Trenggalek).

Your home page is set to display the four most recent articles from the blog category in a column. Then there are links to the 4 nest oldest articles. You can change those numbers by editing the content options settings in the blog tab in your site administrator. There is a link to your site administrator in the top menu.

Dalam rangka memeperingati HUT RI ke 70 pada tahun 2015 ini keluarga besar SMP Negeri 5 Trenggalek mengucapkan Dirgahayu Indonesiaku, semoga makin jaya dan sejahtera, Amiiinnn...

Seperti halnya pada tahun-tahun sebelumnya kami keluarga besar SMP Negeri 5 Trenggalek turut aktif berpartisipasi dalam rangka memeriahkan peringatan dengan mengikuti berbagai kegiatan mulai dari perlombaan Olah Raga, Seni dan lain-lain.

Templates control the look and feel of your website.

This blog is installed with the Protostar template.

You can edit the options by clicking on the Working on Your Site, Template Settings link in the top menu (visible when you login).